Voeding en Verzorging

Spring-in-‘t-Veld zorgt voor bijna alle voedings- en verzorgingsmiddelen voor uw kind, zoals fruit, broodmaaltijd, tussendoortjes, drinken en voor luiers. Al deze producten zijn bij de prijs inbegrepen. De flessenvoeding voor de baby’s is eigenlijk het enige eten wat u zelf mee dient te nemen en is dus niet bij de prijs inbegrepen. Het is belangrijk dat ouders zelf voor de flesvoeding in de juiste hoeveelheden zorgen.

Als uw kind andere producten nodig heeft dan wij aanbieden, dan kunt u hier wellicht ook zelf zorg voor dragen, zoals speciale en afwijkende voeding (b.v. soja of dieetvoeding). De fruithap voor de baby’s maken wij op het dagverblijf zelf met vers fruit. Wij zorgen elke week voor brood,vers beleg, vers fruit, melk (karnemelk) en gezonde tussendoortjes.

Bij Spring-in-‘t-Veld zien wij de verzorgende activiteiten ook als pedagogische activiteiten. In de verzorging zitten veel contactmomenten, bijvoorbeeld wanneer een baby/dreumes verschoond wordt is er ondertussen ruimte voor contact. We praten tegen het kind onder het verschonen of zingen   een liedje. Iedere handeling wordt verwoord “Nu doe ik je luier af”, of we doen ondertussen een spelletje  “Wat hou je dat al goed vast”,  “Kiekeboe”.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

Spring in 't Veld
Stuivenbergweg 2

3403 NH IJsselstein
LRK: 538369978

030 68 74 777 (kantoor)
030 68 80 780 (groepen)
info@sihv.nl

 

Aangesloten bij de