Winter1Winter2

Tarieven

Per 1 januari 2005 regelt de Wet kinderopvang de financiering van de kinderopvang. U sluit zelf een overeenkomst af met het kinderdagverblijf van uw keuze en ontvangt een factuur voor de werkelijke kosten. Afhankelijk van Uw persoonlijke situatie, kunt U een bijdrage aanvragen bij de belastingdienst. www.toeslagen.nl.

Bij de site www.kostenkinderopvang.nl kunt U goed berekenen welke tegemoetkoming U kunt verwachten. Voor het uurtarief verwijzen wij U graag door naar onze tarievenlijst.

De werkelijke kosten worden bepaald door het uurtarief maal het aantal uren per week. Dit wordt omgerekend in een gemiddeld maandtarief op basis van 52 weken. Eventuele extra uren worden tegen hetzelfde uurtarief achteraf in rekening gebracht. De betalingen dienen vooraf betaald te worden via automatische incasso. Het bedrag wat U maandelijks moet betalen wordt rond de 9e van de maand van Uw rekening afschreven.

Wij hebben er voor gekozen om dagopvang aan te bieden in hele dagen. De reden hiervoor is dat we de rust en de duidelijkheid voor de kinderen op de groep erg belangrijk vinden. Jaarlijks wordt de prijs aangepast volgens indexcijferhuishoudens en CAO aanpassingen.

 

Spring in 't Veld
Stuivenbergweg 2

3403 NH IJsselstein
LRK: 538369978

030 68 74 777 (kantoor)
030 68 80 780 (groepen)
info@sihv.nl

 

Aangesloten bij de