Winter1Winter2

Nieuws

Spring in t Veld is Jarig! Dus reden voor een feestje!

Kom je ook? Mail naar sihv10jaar@hotmail.com om je aan te melden.

De landelijke open dag van de Verenigde Agrarische Kinderopvang staat zaterdag 14 juni op het programma. Wilt u zelf eens zien en voelen wat de ondernemers en kinderdagverblijven van de VAK al jaren zo bijzonder maakt? Dan is dit de uitgelezen kans. Kom naar de open dag bij u in de buurt. 

Marlies van Barneveld van kinderdagverblijf Spring-in-‘t-Veld heet u samen met haar team alvast van harte welkom. Onze deuren zijn op deze dag geopend van 10:00-16:00uur aan de Stuivenbergweg 2 te IJsselstein: ‘Kom en ervaar dat kinderopvang op de boerderij iets bijzonders toevoegt aan het dagelijkse ritme van spelen, eten en slapen en wij ons daarmee onderscheiden van reguliere opvang. Door kinderen opvang te bieden in een omgeving waarmee zij op een vanzelfsprekende wijze in contact kunnen komen met de natuur en dieren wordt onbewust en bewust een bijdrage geleverd aan hun geestelijke en lichamelijke ontwikkeling’. U bent tijdens deze Open Dag van harte welkom om onze grote natuurtuin te ontdekken, de dieren te begroeten en kennis te maken met de agrarische activiteiten rondom de boerderij. Doe mee aan de speurtocht en wie weet ben jij de winnaar en ontvang je een overall met eigen naam erop geborduurd. Bent u nieuwsgierig geworden naar groene kinderopvang? Of wilt u zelf met uw kind een kijkje nemen bij Spring-in-‘t-Veld? Danzien we u graag op zaterdag 14 juni.Graag tot dan!

Op 19 september 2013 was het de dag van de leidsters. RTVUtrecht heeft hierover een reportage gemaakt bij Spring in ' t Veld.

 

Kinderopvang Spring in t Veld is een kleinschalig kinderdagverblijf op de boerderij, waar uw kind de ruimte krijgt om zoals de naam het al zegt, rond te springen in het veld. Op zaterdag 15 december openen zij de deuren van hun kinderdagverblijf voor alle kinderen in Ijsselstein en omstreken om ze een heerlijke dag vol leuke aktiviteiten op de boerderij te laten beleven. Deze dag komt geheel ten goede aan Serious Request.

Op zaterdag 15 december zijn alle kinderen van 0 tot en met 8 jaar oud welkom op ons kinderdagverblijf op de boerderij. We zijn deze dag geopend van 10:00 tot 15:30 uur en gaan allemaal leuke aktiviteiten organiseren voor en met de kinderen. Dit geeft de ouders de gelegenheid om deze dag hun laatste kerstinkopen te doen. Deze dag staat geheel in het teken van Serious Request! Wij vragen voor deze dag een minimale donatie van €20,- per kind, welke uiteraard geheel ten goede komt aan Serious Request. De leidsters die deze dag werken schenken hun salaris van deze dag ook geheel aan dit geweldige doel. 3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding. Je kunt je aanmelden voor deze aktie door een mail te sturen naar info@spring-in-t-veld.nl of kom donderdag 29 november tussen 17:00 en 21:00 uur langs bij de Winterfair bij basisschool de brug in de wijk achterveld. Hier staan wij met een stand en een inschrijfformulier. U kunt uiteraard ook gewoon even binnenlopen bij ons kinderdagverblijf op de stuivenbergweg 2. Meer informatie over onze aktie kunt u vinden op de site www.seriousrequest2012.nl, kijk bij de aktie Kind voor Kind. Heeft u geen kinderen maar wilt u deze aktie wel graag steunen dan kunt u uiteraard een gift doneren via onze aktie pagina op www.seriousrequest2012.nl (Kind voor Kind). Let's hear it for the baby's!!!!

 

Spring in 't Veld
Stuivenbergweg 2

3403 NH IJsselstein
LRK: 538369978

030 68 74 777 (kantoor)
030 68 80 780 (groepen)
info@sihv.nl

 

Aangesloten bij de